Over Ons

Van Eynde Melktechniek  is een  bedrijf dat zich toespitst op de automatisering in de melkveehouderij. Als dealer van DeLaval zijn wij gespecialiseerd in melkwinningstechnieken,melkkoeling, voeren, mestafvoer en koecomfort. Eveneens zorgen wij ervoor dat uw bedrijf voorzien wordt van water en elektriciteit.

David Van Eynde:

Na bijna 13 jaar bij DeLaval te hebben gewerkt, heeft David de stap gezet om het agentschap Waas-en Meetjesland over te nemen. David staat in voor de algemene begeleiding, verkoop van nieuwe installaties, voorbereiden van projecten en service.

Mieke Van Puyvelde:

Als vrouw van David Van Eynde doet ze vooral de administratie en boekhouding van het bedrijf.

Bert Oelbrandt:

Bert zorgt voor de montage van alle nieuwe melkmachines. Hij zorgt er tevens voor dat de melkmachines op de juiste manier en binnen de voorziene tijd geïnstalleerd zijn.

Michiel Van Overbeke:

Michiel is verantwoordelijk voor de opstart, service en onderhoud van de melkinstallaties en mestrobots. Michiel is ook specialist Delpro en activiteitsmeting.

Nadine Van Vooren:

Nadine is onze toerboetiekster. Zij komt frequent bij u langs om de verschillende producten op het gebied van uiergezondheid, boerderijbenodigdheden en koecomfort te leveren.

Thomas Bruggeman:

Thomas is verantwoordelijk voor de opstart, service en onderhoud van de VMS(melkrobot).

Tim De Vloo:

Tim is verantwoordelijk voor de service en montage van de melkkoeltanks.
Tim zorgt ook voor de montage van de waterleiding.